به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی

طهماسبی در سومین جلسه کمیته فنی زعفران با تاکید بر اینکه به دنبال

گسترش زعفران هستیم، گفت: فرایند تولید پیاز زعفران تاکنون بسیار خوب

بوده است.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سال گذشته به

منظور جلوگیری از قاچاق پیاز زعفران برنامه آموزشی برای مرزبانان جهت

شناسایی پیاز زعفران برگزار شد، افزود: سازمان حفظ نباتات باید مزارع پاک

را برای نقل و انتقالات داخل کشور شناسایی کند.

او در پایان تصریح کرد: موسسه تحقیقات ثبت بذر و نهال باید برای پیاز

زعفران گواهی صادر کند تا این موضوع مانع انتقال بیماری شود.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پیاز زعفران ارگانیک

تولید می‌شود، گفت: پیشنهاد داده‌ایم تا فراکسیون زعفران در مجلس به

دلیل حضور این محصول در چند استان تشکیل شود.