آیا زعفران گلخانه ای نسبت به زعفران سنتی عیار و کیفیت بالاتری دارد؟

✅ مهمترین قسمت گل زعفران قسمت قرمز رنگ آن میباشد که با نام کلاله زعفران آن را میشناسیم

‏Ⓜ️ در کشت گلخانه ای زعفران به دلیل اینکه در زمان گلدهی ما بهترین شرایط نوری، دمایی، رطوبتی را برای گیاه زعفران فراهیم میکنیم ، گیاه زعفران تمام توان خود را صرف گلدهی کرده ( عدم ریشه زایی و عدم شکافتن خاک) و رعایت همین موضوع در مرحله اول باعث بوجود آمدن کلاله ای با سر قلم های درشت تر و طول بلند تر نسبت به زعفران سنتی میشود

❌ مطمئنا برای بدست آوردن یک زعفران با کیفیت و با کوالیتی بالا فقط اینکه ما محیط پرورشمون داخل گلخانه زعفران بوده کافی نیست !!

تمامی مراحل بعد از گلدهی زعفران مثل :

✔️ زمان چیدن گل زعفران

✔️ نوع چیدن گل زعفران

✔️ نوع پاک کردن گل زعفران

✔️ نوع فراوری گل زعفران

✔️ نوع گرده گیری گل زعفران

✔️ نوع خشک کردن گل زعفران

✔️ و ...

باعث بوجود آمدن یک زعفران با کیفیت میشود که قیمت و عیار آن نسبت به زعفران سنتی بالاتر است !

? آزمایش کیفیت زعفران گلخانه ای رادین در پیج و سایت رادین موجود میباشد

?کشت گلخانه ای زعفران را اصولی فرا بگیرید
رادین_زعفران

_______________________________
کلیدواژه ها : زعفران گلخانه ای٫کشت گلخانه ای زعفران٫کشت بدون خاک زعفران٫پیاز زعفران٫زعفران٫خشک کردن زعفران٫کلاله زعفران٫گلخانه٫ارگانیک٫saffronرادین زعفران