نگهداری زعفران در یخچال
برای نگهداری زعفران در یخچال باید بدانید که باید زعفران را در بسته های شیشه ای قرار داده و درب آن را محکم ببندید و تنها ۲ هفته آن را نگهداری کنید. بیش از ۲ هفته زعفران، رنگ خود را در یخچال از دست خواهد داد. برای نگهداری زعفران در یخچال ، باید ابتدا زعفران را دم کرد و آن را به صورت دم کرده قرار دهید.
برای فریزر کردن زعفران بهتر است که آن را در بسته های کوچک یخی بگذارید. با انجام دادن این کار هر بار که نیاز دارید، کمی از آن را بیرون بیاورید و از آن استفاده کنید. نکته تکمیلی این است که اگر زعفرانی که از فریزر خارج کردید، میزان آن زعفران اضافه بیاید، نباید آن را مجدد فریز کرد زیرا تمام خاصیت آن از بین می رود و طعم و عطر مورد نظر را نیز نمی توانید داشته باشید. برای تمام مواد غذایی این روش قدغن است. اما میتوانید با بسته بندی های کوچک تر میزان مورد نیازتان را از فریزر خارج کنید و جلوی این مشکل را بگیرید.