مقالات تخصصی زعفران

معرفی اجزای گل زعفران

پوشش گل زعفران تشکیل شده است از :

– سه گلبرگ و سه کاسبرگ همرنگ بنفش بطوری که تشخیص کاسبرگ ها از گلبرگ ها مشکل میباشد

– همچنین تشکیل شده است از سه پرچم که طول میله های پرچم دوبرابر خود پرچم میباشد ،رنگ پرچم زرد رنگ میباشد که مادگی آن در مرکز گل قرار گرفته است

– مادگی آن دارای خامه سفید رنگ که در ادامه به کلاله سه شاخه ای قرمز رنگ منتهی میشود که طول آن به سی میلی متر میرسد که ارزشمندترین قسمت آن میباشد و دارای ارزش مادی بسیار بالایی میباشد

✅هر ۳ قسمت گلبرگ ، پرچم ، کلاله دارای ارزش اقتصادی هستند و در صنایع مختلف غذایی، دارویی، آرایشی ، بهداشتی ، رنگ سازی مورد استفاده قرار میگیرند

✅در کل میتوان گفت گل زعفران دور ریز ندارد و میتوان از تمام اجزای آن استفاده کرد و درامد کسب کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *