کمیت در کنار کیفیت !؟ مسئله این است ⁉️
یکی از فاکتورهای که در کشت گلخانه ای زعفران کمتر مورد توجه قرار گرفته است مسئله کیفیت میباشد
مطمئنا برای تولید یک محصول با کیفیت باید موارد مختلفی از جمله :
از نوع جای گذاری تجهیزات در گلخانه
از کیفیت شرایط نوری به صورت حداکثری و مورد نیاز .
از مهیا کردن شرایط دمایی به موقع در زمان های مختلف .
از بوجود آوردن شرایط رطوبتی ایده ال برای کیفیت حداکثری .
از بالانس کربن دی اکسید و اکسیژن و توجه به مسائل شدت جذب و کاهش جذب .
از تغذیه در زمان های مختلف .
از مدیریت استفاده از سموم قارچ کش و کنه کش و باکتری کش .
از شوک های نوری دمایی رطوبتی در زمان های مختلف .
و …
این موارد فقط چند نکته از نکات داخلی گلخانه است
بعد از گلدهی کار اصلی ما تازه شروع خواهد شد و نکات چیدن ، پاک کردن، جداسازی، نوع خشک کردن ،و …. .
در حتی نوع نگهداری از زعفران باعث افزایش کیفیت ان خواهد شد .
کمیت در کنار کیفیت ارزشمند خواهد بود ?
دوستون داریم هموطنان عزیز ❤️
مهمترین هدف ما گسترش صنعت زعفران در سراسر ایران عزیز میباشد
رادین_زعفران