مقالات تخصصی زعفران

آموزش هوادهی پیاز زعفران+(آموزش تصویری کشت گلخانه ای و سنتی زعفران)

هوادهی پیاز زعفران

1-بعد از خرید پیاز زعفران و رسیدن آن بدستتون بلافاصله آن را از ماشین خارج کرده و به محیط انبار خودمون انتقال میدیم

نکته:این مرحله تو کوتاهترین زمان ممکن انجام شود(در صورت تعلل امکان طغیان قارچ وجود دارد)

2-تمامی گونی های پیاز را بدون اینکه روی همدیگه قرار بگیرند داخل محیط انبار میچینیم

3-بلافاصله بعد از مستقر شدن پیاز ها داخل محیط انبار ،آنها را تک به تک از داخل گونی خارج کرده و بر روی یک محیط ضدعفونی شده(در صورتی که کف سالن تمیز و بهداشتی نباشد احتمال سرایت قارچی وجود دارد) پخش میکنیم

3-پیازها را به مدت یک روز کف انبار پهن کرده و بعد به سبد های پلاستیکی انتقال میدهیم


✔️این کار سبب میشود رطوبت مازاد پیاز ما از بین برود و پیاز ما کنتر در معرض بیمارهای قارچی در اثر رطوبت بالا باشد

4-بعد از اینکه پیاز ها به داخل سبد ریخته شد تا قبل از کاشت داخل مزرعه و یا انتقال به گلخانه داخل محیط انبار از آنها نگهداری میکنیم

پی نوشت: دوستان از زمان خرید پیاز تا حمل ان و رسیدن به دست شما وخالی کردن از ماشین و هوادهی و ریختن داخل سبد و انتقال به محیط انبار هر چقدر این فرایندها تو کوتاهترین زمان ممکن انجام شود کمترین آسیب به پیاز شما وارد شده که رعایت کردن همین عامل یکی از عوامل افزایش راندمان کاری خواهد بود

برای خرید پیاز زعفران با کیفیت میتوانید با مشاورین ما در تماس باشید

____________________________
#کشت_گلخانه_ای_زعفران#کشت_بدون_خاک_زعفران#پیاز_زعفران#زعفران#ارگانیک#گلخانه#کشاورزی#زراعت#کود_زعفران#اشتغال#درآمد_تضمینی#صادرات#saffron#الزعفران#رادین_زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *