❄️ دم کردن زعفران با یخ
این روش بهترین روش دم کردن زعفران میباشد
دم کردن زعفران با بخ به دلیل ذوب شدن تدریجی یخ ها ماده کروسین ( عامل رنگ زعفران) راحت تر میتواند آزاد شود و زعفران دم شده ما از رنگدهی بالاتری برخوردار خواهد بود
?روش دم کردن زعفران با یخ ?
۱-ابتدا زعفران مورد نظر را در هاون سایبده و پودر میکنیم
۲-سپس یک ظرف تهیه کرده و مقداری یخ درون آن میریزیم
۳-زعفران ساییده شده را در ظرف یخ ریخته و اجازه میدهیم یخ ها بصورت تدریجی آب شوند
۴-بعد از اب شدن یخ ها یک لیوان آب سرد به ظرف زعفرانمون اضافه کرده و با قاشق هم میزینم
۵-زعفران ما آماده استفاده میباشد
فیلم روش دم کردن زعفران با استفاده از یخ
??مهمترین هدف ما گسترش صنعت زعفران در سراسر ایران میباشد
________________________
کلیدواژه: دم کردن زعفران،آشپزی،آموزش آشپزی،دم کردن زعفران با یخ،زعفران پیاز زعفران،انجمن زعفران،ارگانیک،بسته بندی زعفران،رادین زعفران