مقالات تخصصی زعفران

آموزش بهترین روش دم کردن زعفران / دم کردن زعفران با یخ

❄️ دم کردن زعفران با یخ

این روش بهترین روش دم کردن زعفران میباشد

دم کردن زعفران با بخ به دلیل ذوب شدن تدریجی یخ ها ماده کروسین ( عامل رنگ زعفران) راحت تر میتواند آزاد شود و زعفران دم شده ما از رنگدهی بالاتری برخوردار خواهد بود

?روش دم کردن زعفران با یخ ?

۱-ابتدا زعفران مورد نظر را در هاون سایبده و پودر میکنیم

۲-سپس یک ظرف تهیه کرده و مقداری یخ درون آن میریزیم

۳-زعفران ساییده شده را در ظرف یخ ریخته و اجازه میدهیم یخ ها بصورت تدریجی آب شوند

۴-بعد از اب شدن یخ ها یک لیوان آب سرد به ظرف زعفرانمون اضافه کرده و با قاشق هم میزینم

۵-زعفران ما آماده استفاده میباشد

فیلم روش دم کردن زعفران با استفاده از یخ

‏??مهمترین هدف ما گسترش صنعت زعفران در سراسر ایران میباشد
________________________
کلیدواژه: دم کردن زعفران،آشپزی،آموزش آشپزی،دم کردن زعفران با یخ،زعفران پیاز زعفران،انجمن زعفران،ارگانیک،بسته بندی زعفران،رادین زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *