آیا زعفران گلخانه ای نسبت به زعفران سنتی عیار و کیفیت بالاتری دارد؟
✅ مهمترین قسمت گل زعفران قسمت قرمز رنگ آن میباشد که با نام کلاله زعفران آن را میشناسیم
Ⓜ️ در کشت گلخانه ای زعفران به دلیل اینکه در زمان گلدهی ما بهترین شرایط نوری، دمایی، رطوبتی را برای گیاه زعفران فراهیم میکنیم ، گیاه زعفران تمام توان خود را صرف گلدهی کرده ( عدم ریشه زایی و عدم شکافتن خاک) و رعایت همین موضوع در مرحله اول باعث بوجود آمدن کلاله ای با سر قلم های درشت تر و طول بلند تر نسبت به زعفران سنتی میشود
❌ مطمئنا برای بدست آوردن یک زعفران با کیفیت و با کوالیتی بالا فقط اینکه ما محیط پرورشمون داخل گلخانه زعفران بوده کافی نیست !!
تمامی مراحل بعد از گلدهی زعفران مثل :
✔️ زمان چیدن گل زعفران
✔️ نوع چیدن گل زعفران
✔️ نوع پاک کردن گل زعفران
✔️ نوع فراوری گل زعفران
✔️ نوع گرده گیری گل زعفران
✔️ نوع خشک کردن گل زعفران
✔️ و …
باعث بوجود آمدن یک زعفران با کیفیت میشود که قیمت و عیار آن نسبت به زعفران سنتی بالاتر است !
? آزمایش کیفیت زعفران گلخانه ای رادین در پیج و سایت رادین موجود میباشد
?کشت گلخانه ای زعفران را اصولی فرا بگیرید
رادین_زعفران
_______________________________
کلیدواژه ها : زعفران گلخانه ای٫کشت گلخانه ای زعفران٫کشت بدون خاک زعفران٫پیاز زعفران٫زعفران٫خشک کردن زعفران٫کلاله زعفران٫گلخانه٫ارگانیک٫saffronرادین زعفران