تقلب در زعفران با رنگ کردن ریشه زعفران
یکی از مهمترین و رایج ترین راههای تقلب زعفران در ایران که متقلبین همواره از آن استفاده میکنند ، افزودن ناخالصی به زعفران میباشد
در این روش متقلبین زعفران ، با توجه به ظاهر کاملا مشابه ریشه زعفران از نظر شکلی و اندازه با خود زعفران ، با استفاده از رنگ دهنده های مصنوعی اقدام به رنگ کردن ریشه زعفران کرده و بعد ریشه رنگ شده را با زعفران اصلی مخلوط کرده و به بازار عرضه میکنند
یعنی مثلا ۲۰ کیلوگرم ریشه رنگ شده زعفران ، با ۱۰۰ کیلوگرم زعفران اصلی مخلوط میشود و در نتیجه ۱۲۰ کیلوگرم زعفران نهایی شامل ناخالصی میشود که تشخیص ریشه های رنگ شده در بین زعفران ها برای مشتری های عامه ، بسیار سخت و حتی میتوان گفت غیرممکن خواهد بود!
به همین راحتی سرمون کلاه میره !
یکی از راههای شناسایی زعفران اصلی
زعفرانی که اصلی باشد و فاقد هرگونه افزودنی و ناخالصی باشد رنگدهی آن بصورت تدریجی است و یکباره و سریعا رنگ نمیدهد
آیا شما تجربه استفاده از زعفران تقلبی داشته اید؟
نظرات خود را با در میان بگذارید
برای تهیه زعفران اصلی و شناسنامه دار میتوانید با ما در تماس باشید
______________________________________________
کلید واژه ها : راه های شناسایی زعفران تقلبی ٫ تقلب در زعفران ٫ راههای تقلب در زعفران ٫ راههای شناسایی زعفران اصلی ٫ مشخصات زعفران اصلی ٫ مشخصات زعفران تقلبی ٫ زعفران تقلبی را چگونه بشناسیم ٫ رنگ کردن ریشه زعفران ٫ خرید زعفران اصلی ٫ زعفران تقلبی ٫ انواع تقلب در زعفران ٫ خصوصیات زعفران تقلبی ٫ انواع تقلب در زعفران ٫ رنگ کردن زعفران ٫ رنگ کردن ریشه زعفران ٫ تقلب در زعفران با کاکل ذرت ٫ افزودن نمک به زعفران ٫ افزودن شکر به زعفران