مقالات تخصصی زعفران

بهترین مکان برای نگهداری گل تازه زعفران چه خصوصیاتی دارد؟ (آموزش رایگان کاشت زعفران)

بهترین شرایط نگهداری از گل تازه زعفران چه خصوصیاتی دارد؟

معمولا زمانی که اقدام به چیدن گل تازه زعفران میکنیم اگر بلافاصله بعد از چیدن پاک شود و بلافاصله خشک شود کیفیت و عیار حداکثری برای زعفران نهایی شما به همل خواهد امد

اگر هر چقدر فاصله بین چیدن ، پاک کردن ، و خشک کردن گل زعفران بیفتد سبب میشود که

✔️ هم پروسه پاک کردن گل زعفران سخت تر شود ( به دلیل پلاسیده شدن گل ها )

✔️ و هم اینکه عیار زعفران نهایی شما کاهش میابد (به دلیل کاهش رطثبت کلاله در زمان خشک شدن)

پاک کردن گل پلاسیده زعفران

اگر بعد از چیدن گل زعفران نتوانستیم بلافاصله آن را پاک کنیم در چه محیط و شرایطی از آن نگهداری کنیم که آسیب کمتری ببیند؟

آسیب دیدن گل زعفران

مکان نگهداری گل تازه زعفران باید :

کاملا تاریک
بدون رطوبت
با دمای حدود صفر درجه سانتی گراد
با حداکثر انباشتگی ۳۰ سانتیمتر

باشد و اگر از گل زعفران تازه در این محیط نگهداری کنیم تا سه روز هیچ افت کیفیتی نخواهد داشت

سردخانه گل زعفران

افت کیفیت در گل های زعفران ایران

مطمئنا یکی از دلایلی که دستگاه های گل پاک کن زعفران در این سالها به خوبی توسعه نیافته است ، کیفیت پایین گل های زعفران در ایران است چرا که اکثرا پلاسیده هستند و همین عامل دست سازندگان را برای طراحی و ساخت یک دستگاه گل پاک زعفران که درصد خطای پایینی داشته باشد را کوتاه کرده است

دلایل مکانیزه نشدن صنعت زعفران

زمانی که خودمان ارزش طلای سرخ را پایین میاوریم نباید انتظار بالا رفتن قیمت طلای سرخ را داشته باشیم

نظرات و سوالات خود را با ما در میان بگذارید

انجمن زعفران ایران

_________________________________________________
کلیدواژه ها : گل تازه زعفران ٫ شرایط نگهداری از زعفران چیست ٫ نحوه پاک کردن گل زعفران ٫ طلای سرخ ٫ آموزش رایگان کاشت زعفران ٫ خرید گل تازه زعفران ٫ گل پلاسیده زعفران ٫ گل پاک کن زعفران ٫ بهترین محیط برای نگهداری گل زعفران ٫ خشک کردن گل زعفران ٫ انجمن زعفران ایران ٫ آموزش خشک کردن گل زعفران ٫ سردخانه گل زعفران ٫ دلایل کاهش کیفیت زعفران ٫ دلیل کیفیت پایین زعفران ایرانی چیست ٫ انجمن زعفران ایران ٫ آموزش رایگان کاشت زعفران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *