مقالات تخصصی زعفران

روشی جالب برای درآوردن پیاز زعفران از خاک در کشور ایتالیا + فیلم


روشی جالب برای درآوردن پیاز زعفران از خاک در کشور ایتالیا

معمولا در اواخر فصل بهار و با خزان شدن (زرد شدن) برگ های زعفران و به خواب رفتن پیاز زعفران شما میتوانید آن را از خاک خارج کنید

در کشور ایران معمولا پیاز های زعفران بوسیله گاوآهن تک خیش از خاک درآورده میشود

این در حالی است که در فیلم بالا و در کشور ایتالیا این کار به کمک یک شی مخروطی شکل که به تراکتور وصل میباشد انجام میشود.دستگاه فوق با فرم مخروطی که دارد میتواند به راحتی خاک را بشکافد و باعث بیرون آمدن پیازهای زعفران از خاک شود

فیلم خارج کردن پیاز زعفران از خاک در کشور ایتالیا

نکته مهم
در کشور ایران پیازهای زعفران بصورت خشکه کن (خاک کامل خشک است) از خاک درآورده میشود ولی همینطور که میبینید در فیلم بالا پیازهای زعفران را بصورت ترکن (خاک مرطوب است)از خاک خارج میکنند

حالا چه تفاوتی بین درآوردن پیاز زعفران بصورت خشکه کن و ترکن از خاک وجود دارد ؟

اگر پیاز زعفران بصورت ترکن از خاک خارج شود به دلیل داشتن رطوبت بسیار بالا باید بلافاصله در یک زمین دیگر کاشته شود (کمتر از یک روز مهلت دارید) و اگر این عمل صورت نگیرد احتمال درگیری پیاز زعفران با عوامل قارچی و باکتری ها بسیار بالا میرود و پیاز زعفران شما دیگر سلامت و کیفیت سابق را نخواهد داشت ولی اگر بصورت خشکه کن از خاک خارج شود به دلیل داشتن رطوبت حداقلی و احتمال کمتر سرایت بیماریهای قارچی شما میتوانید آن را برای فروش و یا کاشت به شهرهای دیگر ارسال کنید

نتیجه

خارج کردن پیاز زعفران ترکن (رطوبت دار) برای ارسال به شهرهای دیگر توصیه نمیشود و فقط برای کاشت از یک مزرعه به مزرعه ای دیگر در همان نزدیکی میباشد

پیشنهاد

پست آموزشی «درآوردن پیاز زعفران بصورت خشکه کن »را در چند پست قبلی مطالعه کنید تا تفاوت بین این دو روش درآوردن پیاز زعفران از خاک را کامل متوجه شوید
سوالات خود در مورد زعفران را برای ما کامنت کنید

_______________________________________
کلیدواژه ها : پیاز کن زعفران ٫ دستگاه پیازکن زعفران ٫ درآوردن پیاز زعفران از خاک ٫ خارج کردن پیاز زعفران ٫ کشت زعفران در ایتالیا ٫ پیازکن اتوماتیک زعفران ٫ پیاز زعفران ٫ خرید دستگاه برداشت مکانیزه پیاز زعفران ٫

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *