تعداد بازدید

718

نشان کنید

به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری از طریق

دلیل نقره کردن پیاز زعفران
1 پاسخ
پاسخ داده شده
حسین
13 تیر 1399

سلام من یه سوالی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده و کلی هم تو اینترنت در موردش سرچ کردم ولی اخرم دقیق نفهمیدم دلیلش رو ! میخواستم بدونم دلیل اینکه ما پیاز زعفران را در کشت گلخانه ای زعفران نقره میکنیم چیه ؟ یعنی باعث گلدهی بیشتر ما میشه در گلخانه زعفران ؟

ادمین رادین زعفران
13 تیر 1399
سلام از آنجای که ما قبل از وارد کردن پیازهای زعفران به گلخانه باید آنها را با سموم قارچ کش و کنه کش ضدعفونی کنیم و این سموم ها همگی سموم تماسی هستند و باید با نقطه آفت زده و قارچ زده پیاز زعفران تماس برقرار کنند تا بتوانند جلوی پیشرفت آنها را بگیرند پس فرایند نقره کردن پیاز زعفران بخاطر این انجام میشود که بتوانیم کمی مغزی پیازهای زعفران را راحتتر در اختیار این سموم قرار دهیم که اگر پیاز ما دارای افت بود راحتتر بتوانند با آنها تماس برقرار کنند و جلوی پیشرفتشون رو بگیرند - مثلا اینطور در نظر بگیرید اگه شما با کلی لباس بپرید تو آب زودتر بدنتون خیس میشه یا اینکه با یه تیشرت بپرید تو آب ؟ فلسفه نقره کردن پیاز زعفران هم همین است. این فرآیند هیچ تاثیری در افزایش گلدهی زعفران داخل گلخانه ندارد