سلام ایا شما شرکتی در شمال امریکا میشناسید که به روش گلخانه ای زعفران کاشته باشد ؟ من در فکر شروع این کار در کانادا هستم و نیاز به اطلاعات بیشتر دارم ممنون phone # 6477100142
دستهبندی
تعداد بازدید
718
به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری از طریق
برچسبها
دلیل نقره کردن پیاز زعفران
1 پاسخ
پاسخ داده شده
سلام من یه سوالی خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده و کلی هم تو اینترنت در موردش سرچ کردم ولی اخرم دقیق نفهمیدم دلیلش رو ! میخواستم بدونم دلیل اینکه ما پیاز زعفران را در کشت گلخانه ای زعفران نقره میکنیم چیه ؟ یعنی باعث گلدهی بیشتر ما میشه در گلخانه زعفران ؟
سلام
از آنجای که ما قبل از وارد کردن پیازهای زعفران به گلخانه باید آنها را با سموم قارچ کش و کنه کش ضدعفونی کنیم و این سموم ها همگی سموم تماسی هستند و باید با نقطه آفت زده و قارچ زده پیاز زعفران تماس برقرار کنند تا بتوانند جلوی پیشرفت آنها را بگیرند پس فرایند نقره کردن پیاز زعفران بخاطر این انجام میشود که بتوانیم کمی مغزی پیازهای زعفران را راحتتر در اختیار این سموم قرار دهیم که اگر پیاز ما دارای افت بود راحتتر بتوانند با آنها تماس برقرار کنند و جلوی پیشرفتشون رو بگیرند - مثلا اینطور در نظر بگیرید اگه شما با کلی لباس بپرید تو آب زودتر بدنتون خیس میشه یا اینکه با یه تیشرت بپرید تو آب ؟ فلسفه نقره کردن پیاز زعفران هم همین است.
این فرآیند هیچ تاثیری در افزایش گلدهی زعفران داخل گلخانه ندارد
برای ثبت پاسخ، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
ورود و ثبت پاسخ